Inte riktigt som planerat..

 
Jag hade tänkt ha en lugn dag idag och bara kurera mig med hostmedicin och servetter. Inget plugg, inga ansträngningar alltså. Det gick visst inte så bra. 
 
Jag har förvisso inte pluggat något, men i stället har jag kört 5 maskiner med tvätt, röjt liiite (med betoning på lite) i köket samt inte druckit en enda droppe hostmedicin. Faktum är att vi inte ens köpt någon eftersom jag ansåg att det var onödigt. Lär ju ångra mig i natt. 
 
Tusse är för övrigt väldigt billig just nu. Faktum är att jag skulle kunna erbjuda en summa åt första bästa som vill ta honom, oavsett om det är ett fridfullt hem eller någon som planerar att utföra djurförsök. Han ansåg nämligen att hans frukost inte var tillräcklig så när han var inne idag under dagen hoppade han upp på köksbordet och började mumsa i sig vår kyckling som låg framme för att tinas. Vore rätt åt honom om han blev sjuk! :mad:
 
Maya ligger inte heller särskilt bra till. Hon spydde ner en matta (som låg "undangömd" i en hög på golvet i köket). Hon brukar aldrig vara omkring den mattan eller bry sig om den men varje jävla gång hon spyr så är det den hon ger sig på. Och den är INTE rolig att tvätta. Dels så förstör det sakta men säkert mattan, men mattan i sin tur luddar av sig i hela tvättmaskinen så man måste torka ur den för hand efteråt och det spelar ingen roll hur noga man gör det för kläderna som tvättas efteråt blir ändå luddiga. Grrrr! :mad:
 
 Nåja, det är väl dags att återgå till katastrofmiddagen (uppföljaren) som inte heller blev som planerat. Känner mest för att grina och stampa med foten i golvet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0