Helgen

 
I lördags strosade vi runt inne i stan med Mattias föräldrar för det var kulturnatten. Blev lite musiklyssning, lite teater, lite handverk och lite av varje helt enkelt. Kan inte begripa varför jag inte var på det förra året? :bigeyes: Nåja, nu när jag fått upp ögonen för det så kommer nog inte älsklingen undan det något mer, hehehe. :P 
 
Lördagen bjöd också på lite nerver då jag inte kände några fosterrörelser under hela dagen, alls, och det brukar jag normalt sett göra flera gånger om dagen. Men lill*n latade sig nog bara för vid midnatt när jag väl kom i säng och bara ville sova så var det full rulle i magen igen. 
 
 
Gårdagen spenderades nog huvudsakligen här, framför datorn. Ju mer jag läser/sneglar på Teutonias Be you vagn desto mer vill jag ha den. Dock fick jag lära mig igår att den är så pass ny (är den nyaste vagnen ur deras sortiment) så chansen att den ens kommer dyka upp på blocket är.. tjae.. liten. Och om den mot för modan skulle dyka upp där så är chansen att just jag hinner se den först minimal (likaså chansen att den ska dyka upp i just Halland). Typiskt. :( Men vi blev i alla fall tipsade av Mattias moster om en tysk sida, där gick det visst att få tag på vagnen och diverse nödvändigheter till den betydligt billigare, räknade lite lätt på det igår och skillnaden skulle bli runt 2000-3000 kronor så nu velar vi på om vi ska beställa en därifrån i alla fall. Om inte så får jag helt enkelt förlika mig med att jag inte får någon sådan vagn, är dock inte redo för det än så jag fantiserar vidare.. 
 
 
Idag är det förläsning som står på menyn. Men den börjar inte förrän 13:15. Efter den är det en liten kurs i artikelsökning och om tiden (och energin) räcker till ska vi köra igång med att leta artiklar som vi kan koppla till vårt c-uppsatstema. Nackdelen är bara att jag och min gruppkamrat inte har genomgången samtidigt. Min börjar inte förrän 17 om jag inte minns fel men jag funderar på att smyga in mig på hans tid som är vid 16 så kan vi komma igång snabbare med att leta artiklar. Goodie. 
 
Nåja, det var det. Nu är det dags att koka ägg, tänkte jag skulle boosta mig själv med lite proteiner. Har ju varit så duktig och tagit mina vitaminer + kalktabletter de senaste dagarna så då kan jag ju lika gärna fortsätta i det duktiga spåret. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0