En dröm

I natt drömde jag att älsklingen var otrogen. Vi bodde i Fagerdal och hade ett databord med alla dess tillbehör ståendes ute på gräsmattan. Det spökade i huset och jag tyckte inte om att vara där själv. Jag stod i det största sovrummet på övervåningen och hade utsikt över databordet. Han var otrogen mot mig vid/på databordet med en tjej som jag såg på teven igår när femman sände "Våra pinsamma kroppar". Jag rusade ut för att konfrontera honom direkt men han hann möta mig i köket innan jag kom ut. Först förnekade han allt och sedan erkände han eftersom jag trots allt hade sett det med mina egna ögon.
 
Sen helt plötsligt var det massor med folk i huset och många bilar på gården. Det var fest i Strömsund, tror det var dansgalan eller något liknande och folk förfestade hos oss. Mattias söp med min pappa samt en barndomskompis till mig som också växte upp i Fagerdal. De skulle alla tre åka på dansgalan men jag fick inte under några som helst omständigheter följa med. Han var elak och sa massor med dumma saker. Sedan försvann de till dansgalan och var borta en lång stund, jag försökte stoppa dem eftersom bilen de skulle ta saknade ett däck plus att den hade punktering på ett annat däck. Dessutom var alla fulla så jag var orolig att de skulle köra ihjäl sig själva eller någon annan. Men Mattias knuffade bara bort mig och sen åkte dem. Jag försökte ringa honom några gånger men de enda gångerna han svarade så var han elak.
 
Efter en lång stund kom de tillbaka och var om möjligt ännu fullare. De var elaka och sa hemska saker hela tiden. De skulle bara hämta mer sprit och pengar och sedan skulle de åka iväg igen. Jag försökte övertala Mattias att stanna hemma men han ville inte lyssna på mig.
 
Då visade det sig att Ida och Mice flyttat till Fagerdal. Ida var hos oss i huset men ville att jag skulle köra hem henne för alla gatulysen var släckta så det var becksvart i hela byn och då var det tydligen livsfarligt att vara ute och gå. Väl ute på gården på väg mot deras bil så kom en barndomskompis till min lillasyster till oss. Hon bodde också i Fagerdal och ville ha skjuts till sitt hus för att hon hade fått punktering på sin bil. Jag sa att hon fick åka med men hon var tvungen att lämna sin väska för den fick inte plats i bilen (underligt med tanke på att Ida och Mice har en kombi). När vi väl hittade bilen och skulle sätta oss så dök det upp onda skelett som finns med i Skyrim. Deras uppdrag var att utrota alla människor, vi visste dock att så fort man höll sig inomhus eller inne i bil så var man säker. Vi skyndade oss in i bilen och satte oss för att komma undan draugr deathlord och då vaknade jag. 
 
 
 

 
 

Draugr deathlord
 

Jag blir vansinnigt less på att drömma om min kära sambo. Inget stämmer ju överens med verkligheten och 9 av 10 gånger så är det något hemskt jag drömmer. Jag är jämt så himla förvirrad när jag vaknar och vet inte vilket humör jag ska vara på. Jag vet ju att det bara är en dröm men samtidigt så hänger ju bilderna från drömmen kvar som minnen. Usch! Dessutom får jag så dåligt samvete för han är ju så himla snäll och omtänksam i verkligheten, men inte får jag drömma om det inte. Bläh! :(
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0