Be you

 
Jahopp.. Då har vi kikat på barnvagnar i nästan en timme.. Vi lutar fortfarande mot att köpa en vagn av Teutonia. Är lite velig gällande vilken sort men som det är nu så kikade vi mest på den som heter Teutonia Be You. http://www.teutonia.com/sv/produkter/beyou.html För en ny vagn med både sitt- och liggdel så får man hosta upp över 10'000. Jag har sneglat lite på blocket nu för att se vad folk tar för sina begagnade vagnar men ingen verkar sälja en Be You- vagn. Däremot verkar många sälja Teutonia Mistral, så vem vet, det kanske blir en sån i stället, den verkar vara hyfsat lik Be You. Tycker inte att Be You- vagnen är så överdrivet snygg men huvudsaken är ju att den är funktionell. Jag såg nämligen en Emmaljunga vagn som jag gillade, den var riktigt tjusig, men de är så klumpiga att hantera och tar så mycket plats så någon sådan blir det nog inte. Men men, vi ska ju inte springa iväg och köpa någon vagn nu på direkten ändå, blir kanske om två månader eller nåt. Beror lite på vad som dyker upp på blocket, hittar vi den perfeka vagnen till ett bra pris så slår vi väl till men vi känner ju egentligen ingen brådska. 
 


Kommentarer
Postat av: Maritha

Jag förstår paniken.. Det är mycket pengar.. :) Men den går kanske att återanvända om några år igen? ;)

När vi köpte vagn till Christian beställde vi från tyskland. Det blev _Mycket_ billigare.. Och supersmidigt med leverans hem till dörren..

Kolla in här: http://www.pingpong-online.de/en/shop/ (därifrån beställde vi) Det finns även en annan som du hittar här: http://www.mypram.com/.. Vet inte hur de skiljer sig åt, men kolla deras frakt och medföljande tillbehör. :)

Lycka till i barnvagnsdjungeln..

Svar: åh tack, ska kolla upp dem :)
Elisabet

2012-09-09 @ 08:26:22
URL: http://www.frolid.eu/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0