Stryk?

Trodde jag skulle åka på däng igår. 
 
Var på väg för att hämta Mattias på jobbet, jag hade precis kört in på en 40-väg och låg bakom en annan bil. Bakom mig hade jag ytterligare en bil som legat och tryckt jättenära bakom mig och så fort vi kom in på en raksträcka svängde han ut jättehastigt för att köra om, brydde sig inte om eventuell mötande trafik eller något alls i omgivningen. Han körde verkligen vårdslöst och började gasa upp som en jäkla galning. Jag blev då förbannad och la mig på tutan. Tutan/VARNINGssignalen är ju till för att varna vid fara, och killen var ju uppenbarligen helt jävla livsfarlig. Nåja, när jag väl tutat så blev han tydligen skitsur för han ställde sig på bromsen och avbrött omkörningen av bilen som jag hade haft framför mig. Sen svängde han hastigt in rakt framför mig så jag var tvungen att ställa mig på bromsen (vilken i sin tur ledde till att två stackars tjejer på moped som plötsligt dykt upp bakom mig också blev tvugna att göra det). Sen stirrade han på mig och såg helt skogstokig ut och pekade fucken åt mig. Haha, ja jösses. Jag blev så irriterad, och min barnsliga sida kunde helt enkelt inte motstå det. Så jag pekade det tillbaka, samtidigt som jag  sade (halvskrek) några ytterst fula ord. Inte för att han kunde höra det, men det fick ju mig att må lite bättre, haha. :P Nåja, då trodde jag faktiskt att han skulle kliva ur bilen och ge mig en snyting, men i stället körde han gasen i botten och körde därifrån skitfort. Han körde ikapp bilen som legat framför mig på nolltid och försökte slänga sig om den bilen i en begynnande kurva samtidigt som det kom möte, jag trodde seriöst det skulle smälla men han hann precis svänga in bakom bilen framför och släppa fram mötet innan han fortsatte sin färd som en jävla ångvält i 300km/h. Eller nåt. Så om någon ser en misstänksam bil med bokstäverna PKO i Halmstad, var försiktiga för det är troligtvis en idiot bakom ratten. Tyvärr, (men förståeligt nog med tanke på hur fort han körde) hann jag inte uppfatta siffrorna, men det kan väl inte finnas hur många bilar som helst här med de bokstäverna. 
 
 Nåja, det var det. Nu ska jag käka frulle och göra mig i ordning för skolan. Zzzzz...
 
 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ring och tipsa polisen på 11414, för då kan du beskriva bilen och ge den del av reg nr du kan. För då kan de hålla utkik och efter tredje anmälningen kan de tydligen beslagta fordonet ;)

Svar: Aha, då ska jag göra det. :) Funderade faktiskt på att ringa polisen men jag tänkte att de kanske inte kunde göra något. Hoppas de tar bilen, såna där puckon ska inte vistas på vägarna. De borde faktiskt inte vistas någonstans alls :P
Elisabet

2012-10-11 @ 15:21:31
URL: http://doberck89.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0