Sovmorgon har visst sina nackdelar

 
Sovmorgon oh my god!! Jag sov till 7 idag, sjukt imponerande faktiskt. :) Fast det krävdes lite envishet för jag vaknade några gånger, å andra sidan ångrar jag att jag inte gick upp tidigare för innan jag vaknade sista gången så drömde jag en ytterst obehaglig mardröm. Involverade demoner och andra hemskheter. Uscha! :thumbdown:
 
Snart ska jag göra mig i ordning och bege mig till bussen. Känns konstigt att åka buss, har inte gjort det på evigheter, men det är ju bättre att bilen får stå hos älsklingen så han kan ta sig hem från jobbet när han slutat (och hämta mig på stationen när jag kommit hem från dagens äventyr).
 
 
Tror förövrigt ibland att jag börjat få sammandragningar men jag är inte säker. Har ju ingen som helst aning om hur det känns men ibland, oftast i samband med att jag går fort (fast egentligen är väl inte min "snabba" hastighet särskilt snabb men ändå :P ), så får jag ont i magen. Som när jag var på babyproffsen och hämtade ut boxen i onsdags, jag stressade som en tok och försökte gå på så snabbt jag kunde och då fick jag jätteont i magen, det liksom ilade och jag var tvungen att stanna upp och först stå stilla en liten stund och sedan kunde jag bara gå jättelångsamt resten av biten för varje steg gjorde ont i magen. Men sen när jag satte mig ner så gick det över och kom inte tillbaka på hela dagen. :question: Samma sak hände igår, då gjorde det bara ont i kanske 20-30 sekunder och sedan gick det över igen. Men som sagt, har ju aldrig varit med om det här förut så jag har ingen aning om det är sammandragningar eller om det är något annat påhitt. :bigeyes:
 
Hmpf, dålig blodcirkulation? Nu har hela mitt ena ben domnat samt foten på det andra benet. -.-
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0