Slitsamt

 
Tror det var en slitsam dag igår, jag tog en sen tupplur mellan 16-17 men ändå så har jag sovit hyfsat gott nästan hela natten. Om man bortser från att ingen liggställning är bekväm längre, och när jag väl hittar en som är bekväm så visar det sig att den inte är det genom att mina armar somnar. Usch. Armar och ben somnar hur lätt som helst hela tiden nu, sjukt störigt. :thumbdown:
 
Igår blev det en hel del shopping, vi är nu stolta ägare av nya kuddar till sängen, (vilket var huvudorsaken till att vi åkte till ikea), sen blev det presenter till Leo, lite babyprylar typ handdukar och lite sånt. Sen införskaffade vi även en blöjhink samt en nappflaska. Tycker det är så svårt att veta hur många man ska ha :question: Men vi lär väl köpa en till så vi åtminstone har två, men det är ju inte ens säkert att vi behöver några nappflaskor på direkten heller, beror ju lite på hur amningen fungerar. Nåja, jag spanade även på en amningskudde på barnenes hus, jäklar vad dyr den var! 999:- för en jäkla hård kudde formad som en falukorv? Nädu! Jag tror jag nöjer mig med en vanlig i så fall. Idag är det för övrigt 5 veckor sedan vi beställde vagnen, vilket borde betyda att den kommer om ca 3-5 veckor. Jösses, det börjar gå fort nu. Om 2½ vecka börjar föräldragruppsmötena. Weird. Och tiden tills dess lär ju rusa fram, min kommande vecka ser ut enligt följande:
 
Måndag:
8:00 Labb, ska ta blodprov som sedan skickas till Aleris i Lund för halvårskontrollen efter min operation.
10:00 Besök och undersökning hos MVC.
13:00-15:00 Obligatorisk föreläsning
Plugga hemma.
 
Tisdag:
Grupparbete hela dagen med Filip + hämta ut inspelningsutrustning inför morgondagen.Vi MÅSTE bli klara med en inlämningsuppgift den här dagen.
 
Onsdag:
7:45 Inleds första besöket på TV4 Halland. Efter besöket och eventuella intervjuer är det återigen grupparbete på skolan som gäller. 
 
Torsdag:
9:30- 12:00 obligatorisk föreläsning
Grupparbete efteråt
 
Fredag:
Grupparbete + deadline för en inlämningsuppgift.
 
Plugg hemma under helgen + kalas för Leo på söndagen.
 
 
Och veckan därpå ser i princip likadan ut med besök på TV4 Halland, två seminarium samt inlämning till handledare plus en massa grupparbete, det enda som skiljer är att jag inte ska på vare sig labb eller mvc den veckan, vad jag vet i alla fall. Sen delas även vår hemtenta ut den fredagen, creepy! 
 
Ja jösses, jag blir lite trött bara av att tänka på det. Kan inte få in i min skalle hur vi ska hinna med artikeluppgiften och fallstudien (inledande C-uppsats för vår del), det är så himla mycket som ska läsas och skrivas! :bigeyes: Usch! Nu skiter jag i det här och äter frukost i stället. 
 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0