Obeskrivligt

vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg vg!
 
VI FICK VG PÅ TENTAAAAAN! 
 
Lyckan jag känner går helt enkelt inte att beskriva. Jag var så inställd på underkänt, eller möjligtvis att vi med nöd och näppe lyckades få G- . Men icke! Jag och Filip drabbades av en smärre chock när vi insåg vilket betyg vi fått. Och resultaten på tentan innebär också att vi får VG i betyg på hela kursen, dvs VG i betyg på en kurs om vetenskapsteori och metodologi. Är det inte ironiskt att den allra första kursen jag läste här på högskolan handlade också om just det och att jag hade allvarliga svårigheter med att få godkänt i den kursen.. Så jag kan inte låta bli att undra hur tusan det här gick till?! :bigeyes:
 
Å andra sidan så la vi ner ganska mycket jobb på den här tentan, vi la nog ner minst 15 timmar på den i alla fall. Kanske examinatorn märkte det. Eller så var det alla våra petnoga formuleringer som lyckades hålla oss på VG-nivå för vi lyckades klara oss undan några generella fallgropar. Ibland lönar det sig att vara ordhäxa och meningsformuleringsnörd. Hehehe.. Fast jag förstår om ni har svårt att tro mig när jag säger det, mitt språk här i bloggen är förskräckligt! Jag använder naturligtvis inte det i något som har med skolan att göra. Där ska allt vara fläckfritt. Tack och lov har jag en bra C-uppsatskamrat som har överseende med min petighet, dessutom verkar det ju löna sig. :) Men åååh vad glad jag är! :thumbup:
 
Så hur firade jag detta? Jag köpte en svindyr lunch i skolan café, pastasallad för 38 kronor. Av hela innehållet åt jag 5 makaroner, kunde inte få i mig mer för det var på tok för mycket dill i. Så med lågt blodsocker och tankar ovan molnen köpte jag mig en glass på vägen hem, för att fira, åt väl ungefär halva sen blev det bara äckligt. Nåja, blodsockret har fått sig en liten kick i alla fall och jag tar nu en välförtjänt paus innan jag kör igång med pluggandet. Yepp, kommer inte undan även fast det är helg. Kursens tembo kombinerat med vår C-uppsats gör att vi verkligen har fullt upp. Men men, just nu känns det helt okej. VG i vetenskapsteori liksom, hihihi! :D
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0