Muskelryckning

Har fått en vansinnig muskelryckning i ena ögat. Det har ryckt i ögat nästan konstant sedan jag vaknade. :question: Hoppas inte det blir som i våras när det höll i sig jättelänge, men då fick jag ju stressryckningar, det kan väl knappast vara det jag har nu?? Har ju knappt gått i skolan en månad liksom..
 
Nåja, middagen igår blev GUDOMLIG. Mmmh, det var så mumsigt. Laxen stod inne liiite förlänge, tror jag i alla fall, men det var så gott. Ironiskt nog fick jag ont i magen en halvtimme innan vi skulle äta, gissa om jag var deppig då för jag hade längtat efter just den här maträtten i en hel jäkla vecka och sen kunde jag inte ens uppskatta den ordentligt.
 
Innan tillagning: 
 
 Tyvärr har jag ingen efterbild . Herregud, vem ödslar tid på sådant när det finns mumsig lax att äta?
 
 ---------------------------
 
Igår när jag var ute och gick en sväng så fick jag sällskap av Tusse. Han tyckte visst det var riktigt underhållande. Eller så hoppades han på att få mat, 
 
 
 
Hade sällskap förvånansvärt länge faktiskt, och precis lagom tills jag skulle lämna själva bostadsområdet så blev han rädd för någon annan som var ute och gick så han gömde sig i buskarna, utmärkt tajming. Tycker han kan hålla sig på området i stället för att springa omkring där alla bilister kör som idioter. Okej, inte alla, men många gör det.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0