Måååndag (N)

 
Gaaah! Shit vad jobbigt det var att kliva upp i morse. :tired: Skulle kanske inte sovit till 8-9 under helgen så hade jag fortsatt i mitt jag-är-pigg-på-morgonen-flow. Visserligen är jag väl hyfsat pigg nu, och jag kan väl inte direkt påstå att morgonen är över. 
 
Igårkvälls målade vi (förhoppningsvis) näst sista omgången på spjälsängen, tjohoo. En omgång kvar sen är den klar (om inte vi lyckas fuskmåla så klart). Ska bli skönt att få det klart, tiden går visst lite fortare än jag trott ändå. Har gått 67% av graviditeten nu, har 92 dagar kvar till BF. Creepy med tanke på att jag innan dess ska klara av 2 kurser till, varav den ena är en 15 poängare (C-uppsatsen). 
 
Idag händer det dock inte alltför mycket (bra!). Ska försöka få lite mer ordning på kaoset i sovrummet/vardagsrummet/hallen samt göra en massa köttbullar. Mer än så blir det inte. Har börjat få mer foglossning och kan inte påstå att jag är särskilt förtjust i känslan. Visst är det väl bra och häftigt hur kroppen förbereder sig och allt det där, men särskilt roligt är det inte. 
 
Nåja, det är väl dags att äta något, skrutten har vaknat till nu och arbetar för fullt med sin morgongymnastik, mysigt. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0