Längtan

 
Woop woop! Yes, jag är redan hemma. True story! Vi ska läsa en artikel idag och det är betydligt lättare att göra det hemma än på skolan. Under förutsättningen att man inte hamnar framför datorn förstås, heheh. 
 
Innan jag kom hem var jag faktiskt inom försäkringskassan och bad dem dubbelkolla mitt papper, tydligen fick det godkänt för han tog det och sa att han skulle skicka in det. Hehe, där sparade jag 6 kronor på ett frimärke, SCORE! :P Nåja. om allt går som det ska så kommer jag få föräldrapenning från och med 1 januari till och med 31 juli nästa år. Goodie, fast vi kan ju ändra om i planeringen om vi vill också, tex lägga till eller ta bort någon dag osv. Som det är just nu kommer jag ta ut 5 dagar på sjukpenning nivå varje vecka, vilket resulterar i ungefär 4000 kronor före skatt om jag inte minns fel. 
 
Nåja, nu ska jag äta en sen och dålig lunch (mackor) och slappa innan jag kör igång med läsandet. Och angående rubriken så syftar den till något annat som jag veeeerkligen vill läsa. En bok som har release på tisdag. Åh vad jag vill ha den!! Gaah!
 
 
 
 
 
Fast jag vill ju ännu hellre ha åttonde boken i serien, dvs Written in my own hearts blood. Men den släpps ju inte förrän om en evighet. Nåja, jag vet ju vad jag ska läsa när jag är mammaledig, hehehee :D
 
 
Att vara mammaledig låter förövrigt helt sjuk. Det är ju för mammor liksom. Inte är väl jag en sån.. Känns/låter helknäppt.  :bigeyes:
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0