Knaserier

 
Ingen rast, ingen ro! Nu har vi lyckats planera grupparbetet för den här kursen. Vi har även fått 3 besökstider spikade med TV4 Halland plus att vi blivit lovade intervju med nyhetschefen samt biträdande nyhetschef, vi har även lyckats boka inspelningsutrustning också till alla besöken, utmärkt! 
 
Efter skolan bar det av till försäkringskassan, snacka om ironiskt besök. Jag köade i 20-25 minuter och hade assistans i ungefär 2 minuter. Jag ville nämligen anmäla föräldraledigheten, det kan man ju göra långt i förväg liksom. Men då var det visst någon lapp jag skulle fylla i och de kunde minsann inte låta mig fylla i den där utan de skulle prompt skicka den hem till oss, och det kan ta upp till 10 dagar innan vi får hem den. Varför kunde jag inte få den i handen liksom när jag ändå var där?!?!?!?? :question: Weird. Jag försökte ju göra anmälan på mina sidor på hemsidan men där står det bara att jag måste kontakta kontoret. Urk! Så nu är det bara att vänta på den förbaskade blanketten. 
 
Nåja, nu ska jag strax ordna fram något ätbart och sedan fortsätta plugga, är väldigt högt tempo under denna kursen så vi har fullt upp jämt känns det som. Ska skriva två textreflektioner tills på fredag för jag har ingen lust att sitta med det under helgen. Gaah! :(
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0