Det där med "facelook"

 
Idag är det 70 dagar kvar till BF. Weird. Tyckte nyss det var 150 typ. Men men, tack vare skolan så rusar tiden fram nu. :)
 
Idag är det grupparbete som gäller, och beroende på när jag kommer hem kanske jag agerar huslig och städar lite. Oddsen för det är dock ganska låga. Inte att jag inte kommer hem tidigt, är nog hemma till 14-tiden kanske, men chanserna att jag städar då är rätt små. Är jag hemma vid 12 däremot, då kanske.. Eller nej. Inte ens då. Haha :P 
 
 
Jaja, vet ju att många bloggar lägger upp en massa "dagens facelook" så jag tänkte ta och göra det jag med. Så här har ni den, dagens facelook:
 
 
 
 
Blek och 100% oredigerad, vem har tid med sånt liksom?  Fast egentligen är det gårdagens facelook för fotot togs igår (det syns inte så tydligt men jag har faktiskt klippt mig) men jag ser likadan ut idag bortsett från andra kläder, true story, men jag skulle lika gärna kunna kalla det för "månadens facelook" eller "årets facelook".  Faktum är att jag inte fattar det här med "dagens facelook". Man ser ju i princip likadan ut ALLA dagar, det enda som ändras är ju hur mycket eller hur lite smink folk kletar på sig. Enda gången facelook-bilder är riktigt intressant är väl om man håller på med sånt i "Face off" serien som går på sexan. Sådana facelook-bilder skulle då jag vara intresserad av, lite i alla fall. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0