Normalt funtad

 
 Gooood morgoooon! Eller nåt. :) Jag var faktiskt duktig och gick upp strax före 7 i morse. Nu kan man ju fundera över vilken normalt funtad människa som går upp klockan 7 på en lördag när det finns möjlighet att ta lååång sovmorgon.. Nåå, den "normalt" funtade människan är visst jag, hehe :) Vill behålla rytmen av att gå upp tidigt om dagarna så då är det bara att fortsätta med det på helgen också, men bara för att jag just skrev det så lär jag väl sova till 9 i morgon. 
 
Idag ska dagen spenderas med att i första hand plugga. Har en textreflektion som ska in på måndag så den måste göras under helgen, plus att jag har ett kapitel till en annan redovisning som jag måste läsa och göra anteckningar till. Men men, lär ju inte orka göra det hela dagen så vi får väl se om vi kanske drar oss bort mot Oskarström och målar sista omgången på spjälsängen, vore skönt att bli klar med den. :)
 
Meeen, innan jag gör något alls tänker jag minsann äta frukost. Kanske världens godaste frukost, rostat bröd med ost. Aaaah, ljuvligt! :thumbup:  Det enda som fattas vore ett glas med juice. Mmmh, mumsigt. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0