Böcker, zink och köttbullar

 
Adlibris har överträffat sig själv. Min nya kurs börjar ju i morgon och idag kom böckerna, nice att ha dem innan kursstart, fast jag hinner ju inte kika något i dem men men, får försöka kompensera för det så småningom. 
 
 
Har förresten nyss pratat med Aleris eftersom jag tappar alldeles vansinnigt mycket hår plus att jag enligt vågen här hemma gått ner 3 kg på två veckor, vilket blir totalt 5 på en månad. Jag tyckte det lät mycket med tanke på att det ändå är ett tag sedan jag opades plus att jag samtidigt som jag går ner i vikt lägger på mig vikt eftersom bebisen växer och blir större. Men enligt Aleris är det är tydligen oerhört individuellt hur mycket man droppar. Fast de ville ändå att jag skulle ta ett snack med dietisten och försöka kartlägga maten eller nåt. Fast jag ser egentligen ingen mening i det, jag vet ju hur jag ska äta, och att det är viktigt att jag fokuserar på proteiner och allt det där. Kanske det är så att jag bara hamnade på en platå när jag trodde att jag började stanna av och sen satte det igång igen. Who knows.  Men men, fick även förslaget att införskaffa ett extra tillskott av zink för det kan hjälpa mot håravfallet, fast det finns inget som helst garanti för det, snart får jag väl klippa av eländet för det börjar bli lite väl tunt tycker jag. :(
 
Nåja, har en liten välförtjänt paus just nu och sedan ska jag köra igång med köttbullarna. Ska göra 1.5kg köttbullar, gaaah vad jobbigt! Kommer ta tusen år känns det som.. Men men, slipper ju förhoppningsvis göra det igen på ett tag då, för hemmagjorda köttbullar det går minsann att käka efter de varit frysta också, trots att vår frys förförsöker förvandla allt man stoppar i den till isglass. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0