Tvätthögar och hemliga kärlekar (?)

 
ZzzzZZzz...
  
Trott eller ej man jag har faktiskt börjat med tentan. Fast jag kan ju inte påstå att jag kommit särskilt långt, men jag är ändå inte orolig. Ska nog skriva lite på den i morgon på skolan om inte besöket på TV4 tar alltför lång tid, men det tror jag inte, enligt planen så har vi ju ingen intervju i morgon och även om vi gör en spontan intervju så lär vi ju vara klara före 12 ändå. 
 
Så i vanlig "helg-anda" har jag roat mig med att tvätta. Det stod mellan att tvätta och städa och då vann tvätten. Vi har ju fått låna en massa av Leos kläder sedan han var liten. Och massor är verkligen en underdrift, haha, bebisen har redan större garderob än mig även om 95% av den är lånad. :P Det tog minsann sin "lilla" tid att gå igenom alla kläderna, sortera dem efter tvättempereratur och sedan tvätta dem och sedan sortera dem igen för att se vad som kan tumlas och inte. Är inne på sista maskinen nu, så om en timme ska den sorteras och sedan ska en del hängas och en del tumlas, och SEN ska jag sortera alla kläderna igen, i storleksordning. Zzzzzzz. Finns det någon ork kvar sen så kanske jag tar och tvättar våra kläder också. 
 
Idag är det förresten 65 dagar kvar till BF. Sjuuuukt länge, och sjuuuukt kort tid kvar! :bigeyes:
 
 
 
Snart kommer väl min kära sambo hem, då ska jag upplysa honom om att han minsann inte får lämna mig ensam mer. I natt drömde jag att jag hade en relation med Rumpelstiltskin i Once upon a time. Haha, nog för att han är en solklar favorit för mig men jag blir ju lite fundersam över mig själv, haha!
 
 
 
Hahaha jaa den här bilden/texten stämmer väl uppenbarligen in på mig :P
 
 
 
 
 
 
 
 
I morgon kommer det förövrigt ett nytt avsnitt, hoppas det är lika bra som det förra. Förra avsnittet handlade ju väldigt mycket om min kära favorit. :)
 


Kommentarer
Postat av: ida

Oj vad noggrann du var. Jag brukade bara knöla ihop allt i sammma maskin, orkar inte ens färgsortera längre.

2012-11-04 @ 15:48:53
URL: http://elajsans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0