Quick knit

 
Ja, nu har jag äääntligen fått arslet ur vagnen och lagt in bilderna från quick knit grejorna. True story!
 
Låt oss inleda med den klassiska "lådan"- bilden. Hehe :)
 
 
 
 
Jag inledde min quick knit-karriär med att försöka göra en mössa. Och nej, mössan är inte självlysande även fast bilderna antyder det (som sagt, jag behöver/vill skaffa en kamera).
 
 
 
 
 
Fäääärdig: 
 
 
 
Kan inte påstå att den blev särskilt lyckad, men helt misslyckad blev den väl inte heller eftersom det åtminstone går att ha den på huvudet. :)
 
 
Sliten och prickig, precis som jag är. Verkar som om jag vuxit ifrån det där med att överexponera bilder tills man inte ser ut som sig själv längre. :thumbup:
 
Nästa steg i min quick knit-karriär kändes helt naturlig (nästan), nämligen att göra strumpor. Har dock bara gjort en än så länge :P Världens fulaste dessutom haha :D
 
 
 
 
 
Hahahaha! xD Jag ska nog inte krångla till det för mig själv med ribbstickning nästa gång, eller så kör jag enbart på ribbstickning i stället för att mixa. Hehe nåja, trots sitt frånstötande yttre så uppfyller även denna sin funktion:
 
 
 
Så, det var det. Ska väl ge mig i kast att göra den fula makan till strumpan så småningom, men inte idag. Den här dagen ägnas åt städ, tvätt samt en inledande packning av BB-väskan. Lika bra att få det gjort så slipper jag gå runt och tänka på det. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0