En miljon

 
ZzzzZzzzz.. Sitter på skolan och väntar på att Filip ska anmäla sig för tjänstgöring. Det är med andra ord C-uppsatsplugg idag, som vanligt. Helst hade jag nog legat kvar i sängen, sover bara sämre och sämre :thumbdown:
 
I eftermiddag är det andra mötet med familjegruppsgrejen. Vet inte vad vid ska göra förutom att vi ska gå igenom olika smärtlindringsmetoder inför förlossningen men jag känner mig redan hyfsat övertygad om hur jag vill ha det gällande EDA. Jag vill INTE ha det. Usch, vill verkligen inte! Som det känns nu så ska det mycket till för att de ska övertyga mig om att gå med på något sådant. Å andra sidan så är man väl inte lika morsk när man ligger där och har ont, men men, vi får se hur det blir, vill i alla fall undvika det så länge som möjligt för det känns helt enkelt inte okej att någon rotar runt i min ryggrad, utbildad eller ej, ryggraden ska vara i fred!
 
I morgon är det äntligen dags för TUL. Börjar nästan bli lite nervös, inte för själva ultraljudet men för själva kontrollundersökningen. Har lyckats inbilla mig att mina värden ska vara dåliga, typ att blodtrycket ligger jättehögt, att blodsockret ligger på tusen och att SF-måttet ligger på en miljon, ibland känns det så i alla fall.
 
Sen kommer helgen att springa förbi. Kalas på lördag och Göteborg på söndag, ska bli roligt men samtidigt känns det jobbigt att inte ha en dag till att enbart vara hemma. En sån där dag när man kan strosa runt i pyjamas (om man hade någon dvs) och inte behöva gå utanför dörren på minst 24 timmar.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0