Bättringsvägen

 
Idag mår Tusse mycket bättre. Han är inte helt återställd men nu under morgonen så har han i alla fall brytt sig om vår närvaro och strosat runt i köket och tiggt mat, han till och med pratade lite med oss och retade Maya lite lätt. Men han är inte riktigt lika energisk som han brukar vara men han är definitivt mycket bättre, så jag avvaktar ett tag till, samlar nog mod och släpper ut honom sen också innan jag åker iväg till TV4. 
 
 
Förutom besök på TV4 Halland är det skolan som gäller, vi har som vanligt massor med plugg att se fram emot. Tack och lov är det torsdag idag så snart är det helg. :) 
 
 
På tal om idag, idag går jag in i vecka 31 (30+0) om jag inte minns fel, och det är 15 dagar kvar till tillväxtultraljudet. Efter det antar jag att jag kommer få komma på tätare kontroller igen, det börjar ju trots allt närma sig nu och under graviditetens första halva så var jag ju hos barnmorskaran med bara två veckors mellanrum ju. Och på tal om bebisar och sånt. Nu har vagnen för övrigt "landat" i Sverige vi får den nog troligtvis i början på nästa vecka kanske.
 
 
 
De har hållt leveranstiden väldigt bra då det skulle ta 8-10 veckor men på söndag är det "baaara" 7 veckor sedan vi beställde. Ja jösses vad tiden går fort. Nåja, nu ska jag ta och unna mig själv lite frukost och sedan förse katterna med lite mat. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0