Snart så...


Har just käkat lunch i form av en macka. Nu mår jag såklart illa. :( Vågar dock inte ta någon primperan för jag så rädd att jag ska börja kräkas av den. Det är ju en aningen ironiskt.

Nåja, om 1½ timme ska jag bege mig mot skolan. Sov nästan en timme på soffan så jag kanske överlever dagen trots allt. :)

Ska bli så skönt ikväll när vi får gå hem. Då är kursen slut, inget mer undersökande, inget mer rapportskrivande. Inget mer helt enkelt. :thumbup: Men på måndag inleds nästa kurs, och då kommer det bli desto mer skrivande. Har redan börjat nosa runt på lärarplattformen och känner mig lika osäker som jag gjorde när jag skulle börja på MKV. Känns som om alla andra kursare har mycket mer koll, jag känner mig nyfödd på området. Vi ska dessutom diskutera en massa med varandra men jag drar mig för att skriva något ännu eftersom jag inte är det minsta påläst så då känns det bara dumt att yttra sig. Har till och med lekt med tanken på att hoppa av kursen, men ska försöka stå ut. Det blir säkert inte så illa som jag tror det kommer bli. Dessa två år på MKV har ju gått hyfsat bra ändå, och då hade jag ju ändå en ganska dyster start.

Kanske dags att organisera håret på något vis? Och packa min söta juiceförpackning som jag tänkte smutta på. Om alla andra kommer gå runt och äta godis i alla olika montrar så tänker jag minsann dricka juice!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0