Presentationsdöden


Dagen har egentligen inte varit så hemsk som rubriken antyder. Presentationen gick förvånansvärt bra och jag hann knappt bli nervös. Anledningen till att jag knappt hann bli nervös var för att vi var sena. :mad: Jag fullkomligen AVSKYR att vara sen. Det är så dåligt och så oproffsigt! Usch! Och jag som dessutom aldrig träffat uppdragsgivarna förut. Som sagt, dåligt. :(

Vi hade en del bekymmer p.g.a arbete på motorvägen och sen så hittade vi inte till järntorget i Gbg och när vi väl hittade till Järntorget så hittade vi ingen parkering, och när vi väl hittade en parkering så var man tvungen att ha parkeringstillstånd för att få stå där. Men efter många om och men tog vi oss äntligen fram till Infocubes kontor. Jag hann bara bli nervös i hissen på väg upp till 8e våningen, väl där hände allt så himla fort. Men det kändes helt okej, de var så snälla och verkade uppriktigt intresserade osv så det var faktiskt riktigt kul, jag kan nästan tänka mig att göra något liknande igen (??????) Weird, I know.

Efter presentationen fick vi varsin "sommarpresent" av Infocube och sedan pallrade vi oss iväg till en fik för att varva ner lite. Jag mumsade på en ostfralla, förvånanasvärt gott faktiskt. SEN vad det dags att bege oss hemåt igen. Då hamnade vi i fel fil på motorvägen vilken resulterade i att vi hamnade på motorvägen mot Stockholm i stället för Malmö. :bigeyes: Så vi svängde snabbt av och började leta efter rätt motorväg. Det tog över 30 minuter, 30 MINUTER(?!?!?!?!?!!!!) att hitta tillbaka. Så över 30 minuter och många uppdateringar av GPSen senare så vart vi slutligen på rätt "spår" igen.

Tror vi var tillbaka i Halmstad strax före halv 3 om jag inte minns fel. Väl hemma käkade jag jordgubbskräm och mjölk och sedan kröp jag ner i sängen och sov tills älsklingen slutade jobba. Riktigt skönt var det, dock lite kallt. :S Har återupptagit pluggandet nu, vi har ju en presentation i morgon igen, denna gång inför klassen och vår examinator. Hoppas det inte kommer alltför många att lyssna, vi har ju turen att vara först så jag håller tummarna för att folk vill ha sovmorgon i morrn. :P Nåja, är väl lika bra att fortsätta med presentationen, ville bara ha en liten paus. Får tänka på att det är två dagar kvar. Två ynka dagar sedan är kursen slut. Terminen är slut. Wohoo! Sommarlovet börjar och därmed mina invecklade sommarstudier. Spännande. :)






Kommentarer
Postat av: ida

Haha jag sa ju att ni hade för lite tid på er :p

2012-05-30 @ 08:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0