Läskiga känslor


Idag var jag för första gången riktigt rädd sedan jag opererade mig. Fick väldigt ont i magen. Och då menar jag verkligen väldigt. Kunde inte sitta ner för varje gång jag satte mig ner så blev det bara värre. Kändes dock lite bättre när jag gick runt i lägenheten. Ironiskt nog inträffade smärtan precis lagom tills jag egentligen skulle äta lunch så nu ligger jag efter med både mat och vätska. :S När smärtan inte gick över så tog jag och ringde till Aleris. Fick först beskriva känslan och sen hur det går med mat och mediciner och allt sånt där. Sen fick jag vänta på att kirurgen skulle ringa upp mig. Det gick faktiskt förvånansvärt fort. Skatteverket och vårdcentralen kan ju slänga sig i väggen med sida väntetider. Inom typ 1-2 minuter ringde kirurgen upp. Smärtan kan bero på att jag nyligen börjat med purékost plus att jag också nyligen börjat med alla medicinerna. Så därför ska jag nu varva puré med flyt samt hoppa över alla vitaminer i en vecka till.

Just nu gör det inte så ont men om det börjar igen så skulle jag ringa direkt till kirurgen. Usch. Hoppas smärtan håller sig borta. Är rädd att om jag ringer igen för att det gör ont så kommer de plocka in mig och då är det bara att fara ända till Kristianstad. :( Å andra sidan så är det ju bättre att få vård direkt om något skulle vara fel istället för att gå hemma och trycka.

Nåja. Jag blev som sagt väldigt rädd när det gjorde ont. Verkligen skiträdd. Började böla som en idiot för att det gjorde ont och kunde inte sluta?! :question: Som om inte det var illa nog så började jag även hyperventilera. :thumbdown: Tog och ringde till min riddare i den gula hästen och lät honom prata på om lite allt möjligt och vips så var det bra igen. Eller bra och bra. Jag kunde i alla fall andas normalt igen.

Nu är jag istället helt slut. Vill bara sova. Det är så underligt det där. När jag gråtit mycket eller intensivt (eller båda delarna) så blir jag alltid helt slut. Känns som om jag skulle kunna sova i en månad. Men istället måste jag tvinga i mig lunch. Och vänta på att tvättmaskinen ska gå klart. Men SEN kryper jag ner i sängen och sneglar på greys anatomy eller något annat drama.  Idag får jag det.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0