Kräm och mjölk


Ååååhhh! Vill bara gå och lägga mig och inte kliva ur sängen på några dagar. Är så törstig men blir illamående när jag dricker. :(

Har varit fullfart på skolan. Kom alldeles nyss hem. Den förbaskade läraren hade inte skickat ett mail som var utlovat i fredagseftermiddag. Vi tyckte det var underligt att han fortfarande inte mailat men då visade det sig att han hade mailat. Han hade bara inte mailat till oss. :mad: Mailet innehöll bland annat informatiom om presentationstider som gäller onsdagen. Min grupp är först ut för att grillas, det känns både bra och dåligt. Skönt att vara först och slippa jämföra sig med andra. Däremot så får vi mindre tid på att förbereda oss. Så förutom presentationen för Infocube har vi fått slänga ihop en presentation inför onsdagen också. Stressigt. :(

Som om inte det var illa nog så är den förbaskade färgskrivaren fortfarande inte lagad vilket innebär att vi nu endast har en rapport fast vi egentligen ska ha tre. Men vi vägrar skriva ut vid vaktmästeriet för det kostar skjortan att göra det. :bigeyes:

Nåja, rapporten som vi lyckats skriva ut tack vare en gruppmedlem blev i alla fall bunden idag, och i morgon sticker vi till Göteborg och lämnar över den till vår uppdragsgivare samtidigt som vi håller en presentation för dem. Sen på onsdag ska vi hålla i en annan presentation för klassen och direkt efteråt ska vi arrangera utseendet på vår monter för det har vi inte hunnit än, och SEN på torsdag är det mässa. Bläää. Vill som sagt bara sova, men det får jag inte. Så fort jag kom innanför dörren var det bara att köra igång ugnen. Jag har marinerat kyckling sen igår så den ska minsann inte få gå till spillo. Och när middagen väl är gjord så måste jag öva på presentationen inför i morgon, samt planera kläder, och tanka. Ska hämta upp en gruppkamrat halv 8 i morgon och sedan beger vi oss direkt mot Göteborg. Jag.Vill.Inte.

Tror min starka ovilja beror på att jag är så trött. Pratade nyss med Aleris och har fått rådet att kontakta vårdcentralen för det kan vara så att jag har en infektion i kroppen eller någon brist eller något. Brister lär jag väl ha massor av med tanke på hur dåligt jag ätit och druckigt. :S Så i morgon (om jag hinner mitt i presentationsröran dvs) ska jag boka en tid hos vårdcentralen på labbet för att de ska få kolla en massa underliga saker i stil med, CRP, vita blodkroppar, kalium, natrium, albumin, vitaminer, solas och B12. Ja, jag skrev av allt från min lilla fusklapp sen jag pratade med dem. True story.

Nu ska jag försöka ge kycklingen min odelade uppmärksamhet. Men det är svårt när jag inte kan tänka på annat än iskall jordgubbskräm och mjölk.  :question:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0