Kräkvarning


Mådde som vanligt illa, och har knappt lyckats äta idag. Frukosten bestod av juice utblandat med vatten och lunchen bestod av tre små tuggor på en tacopaj. Har lyckats dricka 5dl vätska hittills och tänkte jag skulle försöka få i mig 3 dl till, i form av juice utblandat med vatten. Verkar som om jag har lättast för att dricka det så då kör jag på det som funkar.

Försökte dock svälja en "mot illamående tablett" först. Men när jag svalt så kom den och juicen som jag svalt ner den med rakt upp igen i munnen som rena rama fontänen, av ren reflex svalde jag ner det igen, och då stannade det kvar där nere. Så där brukar det bli för mig relativt ofta när jag ska svälja piller, särskilt om pillren smakar illa. Nåja, tillbaka till händelsen: jag fick extrema kväljningar när jag lyckats svälja ner den och det kändes verkligen som om jag skulle kräkas. Fick pallra in mig till toan och hann inte mer än dit så satte det igång. Hulkning efter hulkning efter hulkning efter hulkning. Bläää! ;( Men jag har ju absolut ingenting i magen (den lilla juicen och tabletten rinner ju igenom på nolltid) så det enda som kom ut var luft och lite slem, typ. Usch! :( Fast hellre det än mat för det är ju nästan ännu värre. Nåja, fick stå där ett tag och sedan när det lugnat ner sig stod jag och fuktade läpparna med iskallt vatten en stund, det hjälpte faktiskt lite. Men nu har jag fått hosta i stället. Halsen blev väl upprörd av de bryska hulkningarna. Dessutom har jag blodsmak i munnen men vågar inte röra min juice än. Är skiträdd att det ska börja igen. ;( I morgon ringer jag aleris, det kan ju inte på fullaste allvar ska vara såhär?!


Uppdatering:

Som om inte det var illa nog så skulle jag sträcka mig ut mot fåtöljen för att flytta på en kalender som låg där och givetvis stötte jag nu till mitt juiceglas så det åkte ner i golvet i världens smäll. Jag vattnade 80% av alla kablar tror jag. Dessutom var katterna alldeles i närheten så jag var rädd att de fått glassplitter på sig. Men som vanligt så har jag den underliga talangen att när jag på något vis "skadar" glas på ett våldsamt sätt så tar det ingen skada alls. Det är inte ens en repa på glaset tror jag. Men om jag råkar vicka ett glas i diskhon då jäklar går det i tusen bitar. :question:

Jag tycker verkligen inte om söndagar och det här förstärker bara min åsikt. Vill bara ligga i sängen och grina en skvätt och tycka synd om mig själv. Men det var kanske ett tecken, ett tecken på att jag inte behöver dricka upp min juice. Eller så har energi och vätskebristen börjat påverka mina koordinater. Troligtvis är det det senare alternativet. Nu går jag fasen och lägger mig en stund.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0