Konstaterande


Har just konstaterat att köket är definitivt en av de saker som gör mig illamående. Oavsett om jag ätit eller ej. Skulle nämligen göra ett mellanmål/källsfika men tänkte röja lite i köket först. Vi får ju besök i morgon och det vore ju trevligt om inte exakt hela lägenheten såg ut som ett inferno så jag tog och pysslade med diskmaskinen och torkade spis och bänkar och sånt där. Nåja, när jag väl var färdig så mådde jag givetvis illa igen. Sitter nu och försöker övertyga mig om att jag verkligen borde äta en macka. Eller fil eller nåt. Det går dock inte så bra. Är svårt att övertyga sig själv att äta när man mår illa. :S

I övrigt har det inte hänt så mycket idag. Har varit på skolan och haft handledning samt pysslat med rapporten. Tog en premiärtur med cykeln till skolan. Fattar inte varför jag valde idag av alla dagar. Ösregnade när jag skulle hem. Så jag blev blöt, kall och glasögonen blev fulla med regndroppar så jag såg inget. Dessutom var det en taskig kille som sa åt mig att jagf borde lära mig cykla när jag nästan cyklade på tjejen som han gick bredvid. Till saken hör att jag cyklade långsamt bakom dem för att sedan cykla om dem på vänster sida. Jag har ju ingen ringklocka på min cykel så jag kunde inte förvarna att jag kom, men de gick ju ändå vid sidan om gång och cykelvägen så jag hade hyfsat gott om plats att cykla om dem. Just som jag skulle passera dem så börjar tjenen och killen vrida på sig och gå snett så hon gick ut rakt framför mig. Jag hojtade så klart till bromsade som en tok. Tack och lov körde jag inte på henne. Hon bad ju om ursäkt och jag tror hon kände sig dum för att hon gick ut framför mig. Han å andra sidan var jävligt oförskämd. Jag var frestad att säga åt honom att jag minsann kan cykla men att han borde lära sig gå. Och ännu hellre: se sig för.

Jaha.. Det var väl min dag. I morgon kommer herren på prov. Ska bli spännande att  se Mayas reaktion. Men innan dess ska jag sova, Massor med underbara timmar. Och tvinga i mig mat. Usch.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0