Förtälja


Åååh. Kan det inte vara söndag idag? Normalt sett tycker jag inte om söndagar. Men det är så dystert väder ute idag. Det ösregnar förvisso inte (utan kommer miniminismå droppar i en relativt jämn ström), men det är så himla mörkt. Det vore så nice att sitta inne i pyjamas hela dagen. Om jag hade någon det vill säga. Men morgonrock eller nattlinne funkar också. Ha tända ljus, dricka oboy och spela wii med älsklingen hela dagen lång. Nu är det såklart omöjligt. Jag har i och för sig både morgonrock och nattlinne. Men jag vetetusan om jag kan dricka oboy. Och älsklingen är inte ens hemma för han jobbar. Och jag ska bege mig till skolan om 1½ timme ungefär. Först ska vi ha handledning om pressreleaser och sedan ska vi fortsätta jobba med projektet. Så ja. Mission impossible. Dessutom är det ju inte ens söndag idag.

Efter skolan ska jag träffa en läkare på studenthälsan för att checka av hela sertralin-historien. Jag tror inte det kommer dyka upp något nytt, lär ju bara ska fortsätta äta dem som vanligt. SEN händer det dock något nytt. Och läskigt. Jag. Alltså JAG: Lena Elisabet Lilja ska gå en promenad med en total främling. Det kanske inte kan tyckas särskilt märkvärdigt. Men notera att detta är en PLANERAD promenad. Jag ska nämligen möta upp en tjej i närheten av högskolan som ska få ärva mina modifast och cambridgepåsar. Så det blir överlämning av dem och en promenad. Lär nog bli en hel del snack om operationen. Vi "träffades" eller hur man ska säga, via ett forum gällande gastric bypass. Hon ska opereras i början på sommaren och lär säkert vara nyfiken på hur det har gått för mig.

Nåja. Det var väl allt jag har att förtälja för tillfället. Och ja, jag säger förtälja idag. Har börjat läsa kurslitteratur inför sommarens kurs och där dyker det upp massor med såna ord. Jag är lättpåverkad. I know.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0