Första på länge


Har en föreläsning idag. Det är första föreläsningen på evigheter. Hade nästan glömt bort vad en föreläsning är. :P Den är dessutom obligatorisk så jag förväntar mig en fullständigt "mind blowing" fantastisk föreläsning som kan förändra liv. Typ.

Så så ser min dag ut. Livsförändrande föreläsning och sedan projektarbete. Sen när jag kommer hem ska jag snacka allvar med Tusse, han måste seriöst sluta trampa runt våra huvuden på morgonen, det är inte alls någon trevlig väckning. Å andra sidan så är hans approach bättre än Mayas. Han är det ju bara att knuffa ner från sängen (gjorde det typ 4 gånger i morse). Men om man ens har möjlighet att putta ner Maya för att hon är besvärlig så börjar hon ju bara jama i stället. Ännu värre! :bigeyes:

En kul grej är att jag inte mått illa än idag. Illamåendet hade nog med blodsockret att göra. Jag skötte mig hyfsat bra igår och det är kanske därför jag mår bättre idag. Fick i mig 3dl vätska för lite men idag kommer jag lyckas få i mig den där förbaskade 1½ liter vätska. Ligger på 4dl hittills så det ser ljust ut. Goodie. Dags att arrangera lite klädsel kanske. Ska snart cykla mot skolan.
ÄÄÄÄLSKAR att jag äntligen kan cykla dit. UNDERBART! :thumbup:





Kommentarer
Postat av: Helena

Skönt att du mår bra

2012-05-21 @ 12:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0