The one and only - Galaxy S2


Jahopp. Systeryster den yngre ville veta mer om min telefon och eftersom jag inte har något annat för mig så får det helt enkelt bli ett helt inlägg om det. :)

Till er som inte vet så jag jag berätta att jag har en Samsung Galaxy S2 som jag haft i cirka 6 månader.

När jag skulle köpa min telefon hade jag beslutångest och velade mellan Galaxyn och HTC sensation, men som ni förstår så vann Galaxyn min kärlek (efter X-antal recensionvideos på youtube).


Rent teknikmässigt kan jag inte särskilt mycket, och är inte särskilt intresserad heller. Men de egenskaper som min telefon har är att den oftast är snabb, ibland är internet segt men det beror vanligtvis på att jag befinner mig ute i ingenmansland där ingenting har täckning. Tror jag använder internet på telefonen minst 10-15 gånger/dag. Oftast i form av någon app som är kopplad till internet.

Telefonen har två kameror. En "bättre" som ska klara av foton på distans, den har blixt. Sen finns det ytterligare en kamera på telefonens framsida utan blixt för egofoton och sånt där. Kan tillägga att telefonens båda kameror är bättre än min digitalkamera, den stackaren har inte blivit använd sen jag köpte telefonen.

Telefonen har själv ett ganska stort internminne men jag har ett minneskort till som jag har lagt in musik och filmer på. Skärmen är så pass stor att jag tycker det är okej att titta på film i den, i alla fall om man tänker på att det faktiskt är en telefon man tittar i. Telefonen jag hade innan var ganska liten så jag trodde jag skulle vara besvärad över att Galaxyn var så stor men det stör mig inte så mycket. Det är svårt att skriva sms med en hand men utöver det ser jag inget problem. Men om man har supertajta kläder osv så kan jag tänka mig att det är jobbigt att ha den i fickan. Personligen har jag hellre telefonen i väskan än i fickan.

Jag använder telefonen ganska mycket varjedag vilket betyder att den suger en hel batteri. Jag brukar oftast ladda den under natten och då brukar den vanligtvis hålla en hel dag och börja varna för dålig batteri när det är dags att sova. Men visst händer det att den för ibland för att jag använt den mer än vanligt men det stör mig inte så mycket, det är ju bara att ladda den.


Hmpf. Det här blev ju mycket text men ändå litet innehåll. Nåja, jag sammanfattar i en plus- och minuslista:

Snabb
Mycket minne
Kamera
Stor


Stor (ja det är mingen att stor är både ett plus och ett minus)
Dyr (fast den är ju billigare nu än när jag köpte den)

Sen kan jag seriöst inte komma på mer minus med min telefon. Jag tycker helt ärligt att den är jättebra och är väldigt nöjd med den. :thumbup:


Å andra sidan kanske det kan vara värt att vänta. Det ska visst komma en ännu "värre" telefon. Galaxyn ska få ytterligare ett syskon, Samaung Galaxy S3. När den kommer så lär ju S2an sjunka i pris. Tror dock att S3an har ännu större skärm än tvåan. Men men. Finns att läsa mer om det här: http://samsunggalaxys3.se/




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0