Optimist


Känner mig förvånansvärt optimistisk inför den här dagen. Har ingen aning om hur det gick till men hoppas innerligt att det inte går över. :)

Dagen ska som vanligt spenderas på skolan. Vi ska skriva omvärldsanalys, målgruppsanalys, konkurrentanalys och nulägesanalys. En massa analyserande med andra ord. Fast själva omvärldsanalysen är ganska utförlig nu, i alla fall enligt pest- och swot-modellen. är en aningen stolt över det, hehehe :) Så idag ligger priofokus på målgruppen och sekundärfokus ligger på konkurrenterna, kommer nog bli en hel del ringande. Usch! Kan nog räkna med en dyr telefonräkning denna månaden. Och egentligen är det Infocube som ska betala det för vi ska inte behöva ha utgifter, men men, vi överlever nog ändå. :P

Nåja. Nu ska jag ta och jaga upp älsklingen ur sängen, han får minsann inte sova längre. Vi är ju en smula lika varandra så tar han för lång sovmorgon så lär han ju har problem med att sova i natt. Så nu ska han upp. Och Maya tror att jag "slänger" ut en stund så blir hon glad. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0