Hyll-action i betongdöden


Idag hade jag och älsklingen planerat att slappa och ta en mysig promenad på stranden. Så blev det inte. I morse/förmiddags drabbades jag av plötslig inspiration och lite "jävlar- anamma" och bestämde mig för att nu ska hyllorna upp. Jag har velat ha hyllor ovanför databordet ganska länge nu, vore så skönt att ha det där just för förvaringens skull. Så efter lite snabb efterforskning på nätet åkte vi till cheapy och investerade i två snygga hyllplan och fyra konsoller i ek.

Det tog en mindre evighet att få upp hyllorna. Väggen som de skulle upp på är en betongdödenvägg och var därför äckligt svår att borra i, trots min tjusiga slagborrmaskin från biltema som jag skaffade när jag byggde Mayas klösträd. Men skam den som ger sig! Efter lite envist borrande från vår sida så fick vi upp dem. Kanske inte på milimetern rakt, men vem bryr sig, huvudsaken är att de sitter kvar på väggen och att de inte är så sneda att sakerna ramlar av. :)

Här kommer lite före- efterbilder.






Jag är i alla fall riktigt nöjd. Det enda som återstår att skaffa nu är ett bokstöd av något slag, men det är ingen brådska med det.


Resten av kvällen kommer ägnas åt melodifestivalen och i morgon blir det mer städning (ja, vi städade ganska intensivt innan min hyll-motivation steg i höjden) och eventuellt en promenad samt lite röjning på vår lilla gård om vädret håller i sig. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0