Velarsel


Ååååh varför måste jag ha sån beslutsångest jämt?!?!??? Har återigen varit inne på läroplattformen som gäller under distanskursen och varje gång jag går in där så känner jag mer och mer motvilja inför kursen. Ska jag hoppa av så måste jag ju göra det snart, och jag måste kontakta csn också och säga att de inte ska skicka några pengar.. Gaaah, beslutsångest! :( Kan ju dessutom inte gå utan pengar hela sommaren.

Men beslutsångesten resulterade i alla fall i att jag kastade mig ut på nätet i panik och letade jobb. Hittade ett extra jobb som jag skulle kunna hålla på med i sommar även om jag kommer plugga (fast just nu har jag ingen lust att plugga mer). Men extrajobbet gäller typ bara helgen och arbetstiden är ganska kort så om jag får jobbet så lär jag nog behöva ett jobb till också.

Men ang. jobbet jag sökte nyss så verkade det ljust i alla fall. Först registrerade jag mig via deras hemsida och sedan tog jag och ringde direkt till dem också bara för att synas extra mycket. :P Det verkade i alla fall positivt och han trodde att om de hade någon öppning som passar mig så skulle de höra av sig i början på nästa vecka. Goodie.

Men ååh, hur ska jag göra med den fördömda kursen?! :question:





Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

welcome to my world^^

2012-06-02 @ 01:30:21
URL: http://strudel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0