Uttorkad

Tror jag är ganska så uttorkad. Är vansinnigt torr i huden. Huden i ansiktet och på händerna spricker. Inte alls trevligt. Dessutom svider det när jag ska försöka smörja in eländet. Uscha. 

Hela dagen idag kommer gå ut på att dricka så mycket som möjligt. Det går inte så bra. Har under de senaste två timmarna lyckats dricka en halv deciliter. Mår löjligt illa, kanske ska prova kolsyrat vatten i stället?! 

Igår var jag i alla fall på hundutställning i Borås. Systeryster ställde ut Cola. Han gick vidare till grupptävlingen men sedan blev han utslagen. Men hans kritik var verkligen bra. Han fick bara en massa beröm och ingen negativ kritik alls. Leo var också med till hundutställningen. Har var däremot under all kritik. Usch vad jobbig den lilla skitungen var (han tyckte nog hela dagen var aptråkig). Å andra sidan är han ju så söt så man förlåter honom hela tiden. Vi hade lite otur med vädret. Det var mest mulet och småregnade lite då och då, kom bara en riktig skur. Men jag uppskattar molnen ganska mycket nu. Solen var nämligen framme i totalt kanske en kvart under hela dagen. Och eftersom jag är på gränsen till albino eller nåt så brände jag mig så klart. Är illröd nedanför halsen. :S



Nåja. Ska väl försöka svälja ner lite mediciner utan att få upp dem igen. Sen ska jag ta och ringa dietisten hos Aleris. Skulle ju ringt henne i fredags men det glömde jag bort. Senilvarning på mig. 




Kommentarer
Postat av: Helena

Inte så ofta man uppmanar ungdomar att dricka, men i ditt fall:
DRICK. DRICK !

Hur gick det med pillerkrossaren?

2012-06-18 @ 10:58:42
Postat av: Elisabet

Krossen var en tragedi. Den frigjorde så mycket smaker ur tabletten att jag inte lyckades få ner något alls. :S Så jag får helt enkelt stå ut med tablettdelaren och försöka dela dem i lite mindre bitar och svälja dem med mat. Antar att det enda jag kan göra är att träna på att svälja dem.

2012-06-18 @ 17:12:21
URL: http://elajsans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0