Städning och bio


Känner mig nästan lite duktig nu. Fick ju bland annat en fönsterskrapa av systeryster och Mice igår så nu tog jag äntligen tag i fönstren och putsade dem. Det var verkligen behövligt. Men att putsa fönster är verkligen inte min starka sida, får aldrig till det helt blankt och bra. Men de var så skitiga så det ser ju ändå bättre ut nu än innan. :)
Ska väl försöka åstakomma något mer städaktigt idag. Tror jag tvingar med mig älsklingen också. Han måste inte spendera fyra timmar framför Diablo varje dag. Dessutom är han redan uppe i över två timmar nu så det är inte ett dugg synd om honom om han måste städa lite ;) :P

Ikväll blir det eventuellt bio. Efter att jag varit barnvakt hela dagen igår så fick vi dels våra saker som Ida och Mice köpte åt oss på Gekås gratis PLUS att vi fick presentkort på bio av dem. :thumbup: Tror visst Ida och Mice var inne i någon sorts köp-fas igår. Både bilköp och storhopping på Gekås och presentkort åt oss. Goodie. :P Jag och älsklingen funderar i alla fall på att gå och se Snövit som hade premiär igår, Ida och Mice var ju på premiären av den igår medan jag var barnvakt.




Jaja, det var visst städning som gällde....






Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

vafan den skulle ju jag se ju :O jag glömde bort att den hade premiär igår :S

2012-06-09 @ 16:56:18
URL: http://strudel.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Haha osis. Men den går ju ett tag till så du hinner nog se den. :P

2012-06-09 @ 20:29:40
URL: http://elajsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0