Näringsdryck?


Funderar över om jag borde pallra mig till apoteket och köpa näringsdryck. Det är verkligen omöjligt att äta och dricka "normalt". Igår fick jag i mig knappt 6 dl vätska. Dagen innan var det 5dl. Och idag har jag hittills lyckats tvinga i mig 1½dl samt en macka. :S Men samtidigt känns det onödigt att köpa näringsdryck eftersom jag är 95% säker på att jag inte tycker om dem. Uscha.

Men ska i alla fall till affären och investera i citroner i ett desperat försök att göra vattnet mer attraktivt. Kanske införskaffar osötad nyponsoppa också, om jag kan hitta någon dvs. Väntar för övrigt på ett samtal från Aleris. Ska ringa en kirurg efter 16 någon gång. Då ska jag passa på att fråga hur fanken jag ska lösa mina tablett problem, det spårar ju bara mer och mer. :( Struntar i alla mediciner idag förutom omeprazolen. Har missat den de senaste två dagarna men lyckats äta en eller två av de andra sorterna. Så då får omeprazolen prioriteras lite. Den är ju trots allt mot magsår så det kanske är därför jag haft ont i magen de senaste dagarna. Måste bli skärpning på det här!

Nåja. Nu ska jag göra lite blåbässoppa och avnjuta den tillsammans med det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. SEN blir det en liten cykeltur. :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0