Fröken blodbad

Känns som om min mun varit i slagsmål. Själva tandläkarbesöket gick väl bra. De var så snälla och rara. Dessutom luktar ju tandvården i princip lika oavsett vart man går så det kändes ju nästan som hemma. Kruxet är bara att jag har så känsligt tandkött och efter lite omild behandling efter borttagning av tandsten så hade jag blod typ fulla munnen. *Kräks* Trots 4 grundliga sköljningar av vatten så smakar munnen fortfarande blodbad. Blä! :(
 
Dessutom ska jag dit i morgon igen för att laga ett hål. Hålet har jag haft i typ 4 år och nu anser de att det är dags att göra något åt det. Är det inte lite lustigt att det är dags att bry sig om mitt hål en månad innan mitt avtal går ut och att jag därmed behöver förnya avtalet? Men jag vetetusan om det är värt det. Som det är nu betalar jag 1200 kronor om året, det är ganska dyra tandläkarbesök kan jag lova. Och om jag förnyar avtalet när det går ut så kommer de placera mig i en högre riskgrupp vilket gör att beloppet helt plötsligt stiger till över 2000 kronor/år. Hmm hmm hmm.. Och ett vanligt besök kostar egentligen 400..? 
 
Fast tandläkarnotan springer väl iväg så fort de gör något med tänderna, så frågan är ju vad det skulle kosta om jag behöver borra eller något sånt. Hålet som de ska laga i morgon hamnar ju inom avtalstiden så den kommer inte kosta mig en krona (bortsett från de 3600 kronor jag totalt betalat under avtalstiden).. Men sen då...? 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0