En dröm

Får bli en kort beskrivning av nattens drömmar för jag örsk inte vara så där extremt detaljerad som jag annars är. 
 
Nåja, först drömde jag att vi åkte tåg. Det var jag och ida och en massa andra personer som jag aldrig sett förr. Tåget var fullt med spöken, både onda och goda. Vi skulle gå en guidad tur bakåt i tiden. För att ta oss bakåt i tiden så skulle vi bara följa efter vår guide genom en dörr som fanns på tåget. Vid dörren stod ett ondskefullt spöke som var alldeles gul i ansiktet. Men vi tog oss igenom dörren och hamnade på kyrkogården i Hammerdal. En flicka lämnades kvar för att vakta dörren, hon var tvungen att ha handen på dörren alltid för annars skulle det onda, gula spöket stänga in oss i dåtiden för alltid. 
Jag blev ganska ledsen när vi kom till kyrkogården för jag hade tänkt att jag skulle träffa min morfar men jag fick syn på hans grav nästan direkt. Alltså hade vi åkt bakåt i tiden men inte tillräckligt långt bak för att han fortfarande skulle leva. Och den idiotiska flickan vid dörren hade släppt handtaget så vi hade blivit fast i dåtiden. 
 
Sen minns jag inte så mycket mer av den drömmen. Men drömde även att jag bodde i en stuga i Fagerdal, ängen som den stod på finns på riktigt men själva stugan var ett hopplock av min fantasi. Dessutom låg stugan i en hästhage och hästen som bodde i hagen var elak och jagade mig och försökte springa ner mig hela tiden. Jag försökte allt jag kunde för att ta mig fram till stugan men det gick inte. Sen vaknade jag.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0