Desperata tider

 
Yes, det är en bistra sanningen: jag är desperat nu. Släpade med mig älsklingen till apoteket och investerade i något som heter Sea-band. Det ska tydligen hjälpa mot illamående av olika slag.
 
 
 
Det tycks finnas en hel del åsikter kring huruvida banden hjälper eller inte och många kritiserar det som en placebo effekt. Jag skiter i vilket, det får gärna vara hur mycket placebo som helst! Om mitt illamående försvinner så är det värt att lura hjärnan lite. Så nu sitter jag här med ett lustigt band på varje handled och håller tummarna för att jag inte ska vara så illamående hela tiden. Goodie. 
 
En annan bra sak är att när jag kollade kontot idag så hade det helt plötsligt ramlat in strax över 1000 kronor. Schyrrans tänkte jag. Är lite osäker på vart pengarna kommer ifrån men är 85% säker på att det är ersättningen från alla utgifterna jag hade i samband med operationen. Dock så står det inte att det är från Halland, det står bara en massa mystiska siffror, men men. Det var ju alldeles lysande tajming för nu överlever jag en månad till, wihoo. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0