Upplysning och propaganda

Nu har kurslitteraturen till nästa kurs kommit. Tänka sig att den börjar redan på måndag. Jag döööööör!




Men vi ska givetvis inte bara ha en bok. Det är två böcker till på "måste- listan" och några på referenslitteratur-listan har jag för mig. Jag avvaktar dock med de andra två böckerna för på litteraturlistan står det att vi ska ha delar ur den litteraturen och jag vägrar köpa en bok för 300 om vi bara ska ha 2-3 kapitel i den boken. Nope. Då får det bli kopiering.

Är faktiskt lite sugen på att börja läsa lite i den men jag har redan tre böcker som ligger på hög här hemma och skriker "öppna mig".

Okej. Det skriker de inte. Men det känns som så ibland. Nåja, i morgon blir det flitigt användande av dem hoppas jag för i morgon ska jag sätta mig med tentan och försöka komma så långt det bara går under omständigheterna. Arbetet är nämligen inte färdigt än och det är ju lite svårt att skriva en reflektion över sin läroprocess när man inte ens är klar med den.

Det mesta är färdigt men inte informationsfilmen. Jag och den andra gruppmedlemmen som var på skolan idag är båda två strateger Vår medieproducent är sjuk och vi vågar inte (och borde inte) pilla på filmen utan hennes närvaro eftersom vi inte direkt känner till programmet. Håller tummarna för att hon är frisk tills på onsdag för då blir det plugg plugg plugg plugg plugg. Deadline för både tenta och slutproduktion är på fredagmorgon. Direkt efter deadlinen (som är 09:59) har vi seminarium med några andra grupper. Dvs 10:00.  Huvva! Längtar efter helgen bara av att skriva om veckan. Blä!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0