Slutet på tentorna?


Jag har nyss kommit hem. Har hämtat ut tentan som jag trodde skulle vara underkänd. Men ack så fel jag hade (och tur var väl det), för den var godkänt. Så underbart! :thumbup: Vilket betyder att jag faktiskt inte varit underkänd i en enda kurs på ett helt år nu. Känner mig faktiskt lite stolt över det :)

Jag tror för övrigt att det är slut på tentor nu. Det känns konstigt, men så är det nog. För kursen som jag läser nu kommer inte avslutas med en tenta. Och nästa kurs, den megagigantiska 22.5 poängskursen är ju ett projektarbete som avslutas med en maffig rapport, sen är terminen slut. Och till hösten kör vi ju igång med C-uppsatsen, som i sin tur avslutas med, tjae.. En C-uppsats :P Och efter C-uppsatsen beger vi oss ut på praktik i en hel termin och sen är jag klar. Finito. Jösses vad tiden går fort! Kurserna bara rusar fram och man har fullt upp med att hinna med och helt plötsligt har man gått halva sin utbildning. Tokigt.

Men jag är i alla fall överlycklig över att tentan var godkänd. Det betyder att jag faktiskt bara blivit underkänd tre gånger. Och ja, jag använder mig av uttrycket bara. Tre gånger är inte särskilt många, inte när det gäller högskola i alla fall. Det är lite lustigt faktiskt, jag har blivit underkänd en gång i tre olika tentamoment. Först blev jag underkänd i en hemtenta. Andra gången jag blev underkänd var det vid en muntlig tenta, och tredje gången jag blev underkänd så var det vid en salstenta. Fast egentligen blev jag inte underkänd den gången. Jag struntade helt enkelt i att skriva tentan utan jobbade i stället den dagen, och när man inte skrivit tentan så får man egentligen inget betyg och kan därför inte räknas som underkänd, men men. Jag ser det som det ändå för jag var ju ändå tvungen att göra omtentan, och då gick det galant :)

Nåja. Det var det. Nu ska jag sitta här och bara vara allmänt glad en stund. Senare idag ska jag köra igång med textreflektion två. Uscha.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0