Movie star!


Det har gått riktigt bra idag på skolan. Vi fick en liten motivationskick av handledningen och efter den har hela dagen bara flutit på:

Jagat statister, ficklampor, medhjälpare, voice over mm..

Vi lyckades ÄNTLIGEN få tag på ett barn som mer än gärna ställde upp i vår film. Hon var dotter till en lärare och vi blev tipsade av handledaren att hon befann sig hos sin pappa som jobbar på skolan så vi passade på att haffa henne. Hon var så söt och charmig, haha :)

En klasskompis ställde upp som andre-statist och jag offrade mig och blev tredje-statist. Det var väldigt stressigt inför filmningen för att få ordning på lokalen och framför allt ljuset. Ljusriktningen, styrkan och placeringen mm. Men det löste sig hyfsat bra ändå. Så nu finns min sminkade nuna förevigad i en informationsfilm. Och med smink menar jag inte vanlig mascara utan en klasskompis målade på en rejäl blåtira på mig.




Utöver filmandet har vi påbörjat redigering. Vi hade inte tänkt klippa vår film något utan ville använda oss av en enda lång scen men alla statisterna blev olika bra i olika tagningar vi tog och matchade ihop dem med varandra.:)

Vi samplade även ljud. Slutade med att jag fick vara voice over för att jag, trots min norrländska dialekt, var mest dialektlös. Innan jag åkte hem för dagen började vi kippa ljudet och placera ihop det med den bilden. I morgon blir det mer redigering, samt att vi ska leta upp lite olika ljudeffekter som vi vill ha. Håller tummarna för att vi blir klara med filmen i morgon. Har vi tur, och om vi orkar kanske vi kan göra färdigt allt det andra då så kan vi fokusera helt på presenationen av slutproduktionen. Och tentan också så klart. Huvva. Gruvar mig för tentan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0