Långfredag


Insåg just att jag i år fyller år på Långfredagen. Usch! Har gjort det många gånger förut. Tycker inte om den dagen. Den är så.. död, på något vis. Nåja, börjar väl bli van har som sagt gjort det massor med gånger förut, tror dock det var några år sedan jag fyllde år i samband med påsken, men när jag var liten så gjorde jag det hela tiden. Eller så är det bara så som jag minns det.

Idag blir det tvättning som står på menyn. Igår fick köket sig en omgång, det är dock inte färdigt egentligen. Jag tröttnade på städningen när jag gav mig på köksskåpen, något som känns som mission impossible. Nästa lägenhet vi kommer bo i får inte under några som helst omständigheter ha vita köksskåp, never ever! Älsklingen har för övrigt också lagt ett krav på nästa lägenhet, att det inte får vara på botteplan. Det har en tendens att bli ganska kallt hos oss ibland.

Men vi har givetvis inga planer på att byta på ett bra tag. Den här lägenheten är ju hur bra som helst. Egen tvättmaskin, torktumlare och vi har ett badkar, som desstom inte är i anslutning till duschen. Underbart! Och en sak till, snart ska vi bli med diskmaskin. Härligt :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0