Stalker..?


Eftersom jag inte har något bättre för mig såhär på morgonkvisten så tänkte jag berätta om min stalker. Antingen var det en polis eller bara någon som inte kunde bestämma sig för vart denne var på väg.

När jag var på väg hem efter att ha lämnat älsklingen på jobbet så valde jag att ta motorvägen (mot Göteborg), den går snabbast och det är ganska lätt att komma av och på den så tidigt på morgonen. Grejen var bara att jag skulle köra om en lastbil på motorvägen, och framför mig hade jag en annan lastbil som också bestämt sig för att köra om den första lastbilen. Inga problem kan man tycka. Men jag tyckte det var massor med problem för det tar en miljon ljusår för en lastbil att köra om en annan lastbil, det känns åtminstone så. Så när lastbilen äntligen tagit sig om jag kunde slutföra min omkörning så var det försent, jag missade såklart avfarten. :mad:

Nåja, det är ju inte jordens undergång. Jag fortsatte och tänkte ta av vid nästa avfart för att sedan vända och gå på motorvägen i andra riktningen, dvs mot Malmö. Då var det en bil som följde efter mig av motorvägen. Inget konstigt kan man tycka, många är ju på väg till jobbet nu. Men sen följde den efter mig på motorvägen igen fast i andra riktningen. Den låg bakom mig hela vägen och sen när jag tog av från motorvägen igen så följde den efter mig IGEN. Och skulle givetvis svänga i samma riktning som jag efter motorvägen också. Men sen när jag fortsatte mot Vallås så tog bilen bakom mig av IGEN och körde på motorvägen IGEN fast denna gång i samma riktning som den körde i från första början, dvs mot Göteborg. Tokigt. Och ja, jag har inte så mycket för mig. Fördriver lite tid och väntar på att hjärnan ska komma igång på allvar, då blir det lite pill med textreflektionen och sedan drar jag till Falkenberg och lämnar tillbaka bågarna jag lånat hem. Sen blir det en visit till Vinberg för att hälsa på Mice och Leo. Utmärkt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0