Som om det inte var illa nog..


Som om dagens början inte redan var illa. När jag skulle hem igen från älsklingens jobb så lyckades jag repa bilen mot en sån där betongsugga eller vad de nu kallas. Buhuu! ;( Jag såg den inte och visste inte att det stod två såna alldeles vid bilen så när jag backade och svängde så sa det "pang" och jag kände kände en stigande lust att strypa mig själv. En arbetskompis till älsklingen stod alldeles vid bilen och viftade mot mig precis innan det hände. Han insåg att jag inte fattade att de var där men i samma stund som jag uppfattade hans signaler och ställde mig på bromsen så kom jag åt betonsuggan, uscha! :( Tack och lov så blev det ingen buckla på bilen utan den nöjde sig med ett gäng fula repor. Åh vad arg jag är på mig själv! :mad:

När dagen sett ut så här hitills så vill jag inte ens föreställa mig hur seminariet kommer gå! Jag håller tummarna för ett påhittat bombhot eller liknande så kanske vi slipper det. Dock känns det inte särskilt troligt att det skulle inträffa så det är bara att pallra sig iväg om en halvtimme. Och ingen frukost får jag heller. Usch.

Fast om jag tar hänsyn till mitt föregående inlägg så kan jag ju få lite perspektiv på det hela och tänka att det hade ju faktiskt kunnat vara värre.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0