En liten snabbis


Blir en liten snabb uppdatering ikväll. Tror jag är väldigt trött för jag drabbades nyss av en otrolig fniss/skrattattack över något fullständigt oväsenligt. :)

Först var vi på 25- årskalas. Det var god mat och verkade vara trevligt folk där, jag kände dock ingen (förut Mattias då). Det enda som var en smula problematiskt var att lokalen var väldigt kall, runt 10 grader tror jag det var där så det dröjde inte särskilt lång stund innan vi frös rejält. Ironiskt nog bestod maten dessutom av kallskuret så då försvann hoppet om att bli varm av maten. Men men, kallt eller inte, gott var det i alla fall. Efter kalaset åkte vi hem till svärföräldrarna och snyltade åt oss lite middag och fika. Spelade även spel (jag vann för övrigt, hehehe, nybörjartur måntro?) och kikade på melodifestivalen. Tyckte att de två som gick vidare direkt till finalen var helt okej, men jag har svårt att acceptera att Thorsten gick vidare till andra chansen. Nej, nej, nej! Vill verkligen inte att han ska representera Sverige i Eurovision.

Nu ska jag strax inta sängläge. Känner att jag suttit en hel del idag så det ska bli skönt att byta ställning. Haha. Borde kompensera det i morgon med en promenad men får väl avakta och se hur kallt det är då..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0