En lååång uppdatering


Den här dagen har känts förvånansvärt lång. Typ 48- timmar lång. Blev lite väl lite sömn i natt, runt 3-4 timmar tror jag. Har varit uppe sen halv 6 i morse. :bigeyes: Lyckades faktiskt hålla mig från att somna om i morse. Efter lite velande skippade jag föreläsningen och åkte till Falkenberg i stället och hälsade på medan jag väntade på att klockan skulle bli tolv. Då fick jag se Leo gå själv för första gången. Hihihi, även om jag bara är moster så kände jag mig minsann lite stolt. Haha :) Dock måste jag nog notera att han är lite seg av sig. Eller lat. :P Han är trots allt 15 månader nu, det är nästan dubbelt så många månader som jag var när jag började gå. Jaja, jag skryter. Förlåt.

Synundersökningen gick i alla fall bra. Optikern var hur kul som helst, vi pratade och skrattade och hade det jättetrevligt under undersökningen. Dock kritiserade han den som gjort undersökningen på mig sist för jag har visst lite onödigt stark styrka på mina linser så nu ska jag börja köpa svagare styrka på dem för annars riskerar mina muskler att låsa sig när jag sitter och läser på typ datorskrämar och i böcker osv och om det låser sig så får ögonen problem att se på lång sikt efter att jag läst, vilket gör att jag kommer se sämre än vad jag egentligen gör. Tokigt. Men men. Ang. brillor så provade jag bågar i typ 45 minuter. EVIGHET! Och än är jag inte klar med det. Hade med mig tre olika bågar hem som jag ska lämna tillbaka på torsdag. Men nästa vecka får de in nya bågar också så jag vet inte om jag ska vänta med att köpa några tills dess så på torsdag plockar jag förmodligen med mig tre nya hem. Av de tre par jag hade med mig hem så är jag givetvis mest förtjust i de dyrasta bågarna. Har fallit för en märkesbåge för 2000 :( Vetetusan om jag ska slänga ut så mycket pengar på bara ett par bågar. Å andra sidan så får jag ju en till båge utan kostnad, med undantag för skyddsfilm och sånt som ska läggas på glaset.

Nåja, brillorna som jag har hemma just nu är följande:

Dyrbrillan

Brilla nr 2

Brilla nr 3

---------------------------------------------------------------------------------


Kvällen har spenderats framför teven, vi åt en härligt god ugnsstekt, baconlindad kycklingfilé fylld med gräddädelost, till det hade vi klyftpotatis, morot och lök. Mumsigt var det minsann. :) Sen har vi även kikat på Mästerkatten i stövlar. hihi jag gillade den :thumbup:


Nuu ska jag läsa Tjuven Althalus och mysa ner mig i sängen. Utmärkt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0