En dröm


Det jag minns av nattens dröm var att jag följde med älsklingen till jobbet för att jag skulle kunna ta bilen hem. Miljön såg helt annorlunda ut och när vi kom fram så träffade jag Mattias chef. Han satte sig i baksätet på bilen för att han ville att jag skulle skjutsa honom till ingången. Jag skjutsade honom dit och han förklarade sedan hur jag skulle hitta ut därifrån (inhägnat område). Det fanns tre olika utgångar, alla påminde om utgångar som man passerar när man ska ut från parkeringshus och alla utgångarna hade en bom. Jag körde mot den han pekat mot men när jag kom fram visade det sig att man skulle sätta i sitt bankomatkort för att komma ut, då insåg jag att det var besöksutgången och den kunde jag inte använda eftersom jag inte satte i mitt bankomatkort när jag skulle in på området. Jag vände bilen och fick syn på en annan utgång och körde mot den. Det var ett stort, brett rullband som man skulle köra upp på, när jag kom närmare insåg jag att det inte kan vara rätt och försökte då passera rullbandet men det gick för långsamt och bilen fastnade uppe på rullbandet. Det var två människor som arbetade vid rullbandet för att assistera människor som var på väg ut. Men så visade det sig att de var sjukgymnaster och de var upptagna med att hjälpa två olika personer att träna bort sina åkommor.

Plötsligt var jag inne på DHL. Hela min klass var där och vi skulle lyssna på en föreläsning av chefen. Jag tänkte att jag inte alls hade tid med det och jag hade inte ens blivit förvarnad om att vi skulle ha föreläsning, jag pratade med en klasskamrat som skulle ta anteckningar åt mig och sedan smög jag mig ut därifrån. Jag kom till ett rum där chefen pratade med företagets informatör/kommunikatör och två andra personer som jag inte vet vad de hade för ställning. De skulle i alla fall annordna en lunch och chefen förklarade hur han ville att den skulle se ut och vara upplagd. Han sa:

-   Jag tänker mig att det ska vara i stil med Foucault.

Jag minns att jag blev förvånad och tyckte det var underligt att lunchen skulle planeras och se ut på ett visst sätt med utgångspunkt i en död forskares teorier. Men jag blev samtidigt hänförd och tänkte "jahaa.. Så vi får användning av teoretikerna i arbetslivet ändå".
Sen hittade jag en liten Willys affär inne på DHL och gick in dit för att köpa falukorv men blev jättebesviken för de hade massor med olika korvsorter men ingen av de två sorterna som jag kunde tänka mig att äta.

Jag drömde även om spöken och någon ond pirat i en grotta. Men minns inte mer om det. Men efter att jag vaknade vid halv 6 i morse och sedan somnade om så drömde jag om politik.


Jag minns inte allt men jag lyssnade på radion när de pratade om politik. Minns att jag var i fagerdal och det började närma sig omval. Jag var skitförbannad och sa att om Moderaterna blev omvalda igen så skulle jag lämna Sverige för alltid för att det skulle förstöra landet bortom räddning.
Jag och några till gick till skolområdet i Fagerdal. Där fick vi se olika flaschbacks från en gång då moderaterna blivit valda då den "förre" kungen var kung, de satt i en vit vagn dragen av två häster. Han och hans fru blev jätteglada över att moderaterna vann. Jag frågade honom hur han kunde vara glad och då sa han att han var inte glad egentligen men att han inte fick ha en åsikt och att han var tvungen att verka lika glad oavsett vem som blir vald.


Sen minns jag inte mycket mer. I vilket fall som helst tycker jag både drömmarna speglar att jag funderar en del på framtiden. Haha, kanske ska sluta med det och leva i nuet i stället. Det är ju trots allt ganska underbart som det är.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0