Bla bla blaa...


Halva dagen har gått åt till irritation. Vilket slöseri. Var på sjukan idag p.g.a remissen som vårdcentralen skickade till kvinnokliniken. Som jag misstänkte var det helt onödigt, jag tyckte väl det var underligt att de ville fortsätta undersöka mig även fast provtagningarna från vårdcentralen var normala. Hmpf! Läkaren på sjukan var minst sagt irriterad och undrade vad fanken jag hade där att göra. Det undrade jag med. :question: Nåja, jag hade ju redan betalat för skiten så då gjorde de undersökningen i alla fall. Det var betydligt mer smärtfritt jämfört med då jag gjorde cellprovstagningen för några månader sedan, men jag kan inte påstå att det var särskilt behagligt bara för det. Efter undersökningen blev det blodprovstagning och sen skickade de hem mig igen. De skulle ringa om det inte verkade normalt. Jag tror inte de kommer höra av sig för de kommer helt enkelt inte hitta något. Slöseri med tid och slöseri med pengar. Jag funderar seriöst på att byta vårdcentral. I morgon ska jag i alla fall ringa vårdcentralen och gnälla lite. Läkaren sa att vårdcentralen förmodligen kommer höra av sig till mig men att det är bättre att jag själv ringer dit och bråkar lite, så då får jag val ta och göra det.

Förutom det är det seminarium i morgon. Usch. Känner mig frestad att kräkas vi blotta tanken på det. Har inte ens kommit halvvägs på textreflektionen och den ska vara klar i morgon. Blir en uppesittar "kväll" för mig. Efter seminariet ska jag in till stan och lämna tillbaka på en bok på stadsbiblioteket. Jag har haft den hos mig i snart ett halvår tror jag.. Haha, ironiskt med tanke på att jag läste ut den på en dag. :bigeyes: Till min ursäkt kan jag säga att jag trodde att jag redan lämnat tillbaka den och att det var bibblans datorer som muppade sig men så upptäckte jag idag att jag hade den här hemma så i morgon ska den tillbaka. Lär nog få betala en liten förseningsavgift men den är nog minimini-liten, har ju lånat om boken i flera månader för att slippa avgiften men nu får jag inte göra det längre och sista inlämningsdagen var idag. Så jag tror inte de kommer kräva någon större förmögenhet av mig.

Nåja. Det var det. Nu blir det textreflektion. Jag ska hänga med grabbarna grus: Bourdieu, Putman och Weber. Paaarty paaarty! :(



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0