Rekord

Gaaah! Rekord! Idag var jag i skolan i nästan 9 timmar non stop. :bigeyes: 8 timmar 50 minuter närmare bestämt. :tired: Och vi roade oss med C-uppsatsen nästan hela tiden - med undantag för när det var lunch, då brukar vi sitta på facebook och aftonbladet. :P Men men. Fick en hel del gjort också så i morgon är det korrläsning som gäller samt komma på en bra titel. Hur nu det ska gå. :question: Fast vi tycker minsann att vi förtjänar lite sovmorgon efter det här så vi ska inte ses förrän 9 i morgon. Jag ska hämta upp Filip så ska vi åka in till stan och fota lite innan vi beger oss mot skolan igen (behöver en bild till framsidan). Så i morgon får jag sova en timme längre än vanligt, ska inte upp förrän klockan 6. Wihoo! :thumbup:
 
Den långa dagen i skolan var inte populär. Hade väldigt ont i ryggen plus att fogarna bråkade plus att ja fick en massa sammandragningar. :thumbdown: Fast 20 minuters vila i sängen rådde bot på eländet så nu känner jag mig nästan som vanligt igen. Tror jag.
 
Nåja, nu blir det snart en sen, och misstänksam middag, som jag slängde ihop lite snabbt. Kan smaka gudomligt, kan smaka fruktansvärt, det återstår att se. Vet inte om det är spännande eller skrämmande. 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0