Modig

 
Efter en mumsig lunch i Falkenberg bestående av Tacos, samt upphämtning/hem-hämtning av julklappar så bar det av hemåt igen. :) Vi passade på att låna med oss filmen Modig. Och eftersom jag velat se den i evigheter så har vi så klart redan kikat på filmen. :P 
 
 
 
Jag insåg under filmens gång att jag verkligen missuppfattat handlingen. Grovt. Haha, men den var bra ändå. :) 
 
Nu ska jag försöka hålla ögonen öppna till 21 i alla fall innan jag myser ner mig i sängen och läser. Har ju en massa böcker jag måste läsa nu. Varav en är en biografi om ingen mindre än Johnny Depp *mums* :thumbup: Jag får dock inte läsa den förrän jag läst ut de andra två böckerna jag håller på med. annars kanske jag aldrig läser ut dem om jag ger upp nu. 
 
I morgon blir det soffläge som gäller. Ska se om jag uppbådar lite motivation till att sticka. Bråkade färdigt med min ena torgvante idag. Eller vad som skulle bli en torgvante, det slutade i tragedi, den blev helt misslyckad. :( Tror jag får skärpa till mig och hålla mig till mönster ett tag till. Det enda jag stickat på mönster är ju mössan och även om inte den blev så överdrivet bra så blev den ju bättre än det jag experimenterat fram. :bigeyes:
 
Kommer förresten ner på en siffrigt när det gäller antal dagar fram till BF. I morgon är det 9 dagar kvar. Sjukt. Och sjukt nervöst. Fast enligt mina planer så innebär ju det att det i morgon är 11-12 dagar kvar till förlossningen. Hehehehee, jag vill verkligen hinna med opponeringen. Fast allra helst vill jag sova. Adjöken. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0