men usch och fy och blä. Och gnäll. Som vanligt.

 
ZzzzzZzzzz.. Vaknade strax före 4 i natt/i morse av ont i magen. När det väl gick över och jag kunde försöka somna om så började min kära sambo envist snarka i mitt öra. Antar att det är mitt eget fel för jag har visst smittat honom med förkylningen, stackaren. :( Nåja, så jag har varit vaken sedan dess och försöker nu uppbåda någon sorts motivation inför skolan. Går inte särskilt bra. Dagen ska spenderas på skolan men massor av plugg *kräks*. Under morgondagen blir det först en sväng på skolan, sedan en sväng upp till förlossningen för en narkosbedömning och sedan en sväng på stan (ska på jakt efter julklappar). Ser inte särskilt fram emot den dagen heller, jag har hamnat i en sån där period när jag helst av allt inte ens går utanför dörren. Usch! 
På fredag blir det först besök på mvc för kontroll och sedan plugg. Och sen om jag inte minns fel så blir det kalas både fredag och lördag. Men på söndag, DÅ! Då tänker jag minsann inte gå utanför dörren alls. Vem vet, jag kanske inte ens kliver upp ur sängen
 
Nehee, nu har jag inte mer tid till det här. Ska jaga ut kissemissarna i snön och sedan bege mig mot skolan. De fick vara inne nästan hela dagen igår (med undantag för två väldigt korta perioder) så idag åker de ut. Det är ändå inte särskilt kallt så det går ingen nöd på latmaskarna. Får inte jag vara hemma får minsann inte de det heller. Mohahahaaa! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0